Kistokaji Kutyás Központ

Központunk több részlegből tevődik össze: 

  • Kistokaji Kutyasuli 

  • Kistokaji DogHotel & KutyaNapközi 

  • Kistokaji KutyaUszi & Fizioterápia

Kistokaji Kutyasuli

Iskolánkon mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb irányt a családi képzéstől egészen a legmagasabb sportkutyás szintig. 
A magas szintű szakmai tudás és a több mint 15 éves tapasztalat mellett folyamatosan törekszünk a legmodernebb környezet kialakítására.
Jelenleg már nem csak az iskolánk oktatói hanem diákjaink is egyre magasabb szinteket érnek el a különböző kutyás sportokban és fokozatosan válnak azok szakembereivé is. 

Ha szeretnél Te is modern körülmények között folyamatosan fejlődni kedvenceddel, keress minket bizalommal és dolgozz együtt oktatói csapatunkkal! Válj a kedvenced legjobb társává!

Kiképzőink

Pavliscsák Kinga

Iskolavezető 

  • FCI Dog Dancing Bíró
  • Obedience és Rally Obedince segédbíró 
  • 2023 Dog Dancing magyar válogatott Freestyle kategóriában  HU-3
  • 2023 WUSV (Német juhászkutya) világbajnokság Obedience 1 VII. helyezett

Gyerekkorom óta a kutyák szeretete határozta meg a mindennapjaimat. Első kutyusomat 10 évesen kaphattam, akivel már sikerült arra a szintre eljutnom hogy BH vizsgát tegyek vele. Annyira magával ragadott a kutyák képzése hogy az évek folyamán folyamatosan kialakult bennem egy álomkép azzal kapcsolatban hogy egyszer az ország legnagyobb kiképzői között versenyezhessek. Mára sikerült elérnem ezt az álmomat, amiért nagyon hálás vagyok a kutyámnak, Fairytalenek, hiszen ő az aki mellett felnőtté váltam és minden általam kitalált ötletben a legjobb partnerem tud lenni.

Az eltelt időben több saját és vendég kutyust segítettem magas szintű vizsgához, és számos versenyzőt neveltem iskolánk színei alatt.

Amíg gyerekként ez egy hobbinak indult ma már az életem legfontosabb hivatásává vált a kutyákkal való foglalkozás és a gazdák segítése a közös útjukon. 

Vida Zsuzsanna

Háznál képzés / Csoport vezető

Gyermekkoromtól kezdve kötődtem az állatokhoz, szüleim nagy örömére vittem is haza kutyát, macskát bármit, amit megsajnáltam. 14 éves koromban látogattam el először egy kutyaiskolába az első kutyusommal, Lobóval. Nagyon megtetszett a "kutyasulizás" és azóta is tart a szerelem, immáron 25. éve. 

Annyi változott, hogy már nem csak én tanulok - hiszen az továbbra is fontos, hogy megfelelő alázattal és tudásvággyal lessük az ötleteket és irányzatokat - hanem oktatok is. Fontosnak tartom, hogy a kutyák képzése pozitív megerősítéssel, a lehető legkevesebb kényszer alkalmazásával történjen. A kutyákkal végezhető sportok és tevékenységek közül a mentőkutyák munkája érdekelt a legjobban, így 17 évvel ezelőtt neki is láttam, hogy a Jászberényi Mentőkutyás Egyesület segítségével kiképezzem az első mentőkutyámat. Ő Maya, egy keverék kislány kutyus volt, aki mellé néhány év múlva érkeztek a border collie-k. Rendszeresen jártunk vizsgákra és tréningekre, aminek köszönhetően emelt szintű terület- és romkutató vizsgával rendelkezett három kutyám is, akikkel világbajnokságokon is sikerült indulnom, immár a Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület színeiben, melyek közül a 2017. évi Ausztriában rendezett VB-n 8. helyezést értünk el Atlas nevű kutyámmal romkutatásban. 

Sokáig jártunk kutyás frisbee versenyekre is, de ezzel elsősorban a kikapcsolódás és a játék volt fontos számunkra. Jelenleg a régi kutyusaim nyugdíjba vonultak, aktív korú csak egy van, akivel elsősorban az obedience sportokban igyekszem aktívan részt venni, de idén ő is elindult a mentőkutyává válás útján.

Tamók Balázs

Őrző-Védő segéd /Kiképző