Obedience

Iskolánk oktatója Pavliscsák Kinga,  Obedience és Rally Obedience segéd bíró is egyben!

Obedience (Kistokaji Kutyasuli - Miskolc)

💞Lili & Ellie💞 Ellie nem csak Dog Dancingben, hanem Obedienceben is nagyon szépen halad a kitűzött céljaink felé, annak ellenére, hogy gazdijai első kutyája, s csak most csöppentek a kutyázás világába 🐾😍🎊 Ez a két sport tökéletesen kiegészíti és segíti egymást. Míg az egyiknél minden kutyának ugyan azt a feladatot kell minél gyorsabban és pontosabban bemutatnia, addig a másiknál csak a gazdi kreativitása szab határt, de mind a két sport alapja a kutya és gazda közötti kapcsolat és közös munka! 🐶 Azonban az eredményes munkához kellő elszántság es energiabefektetés szükséges. Jól mutatja ezt Liliék példája is, ahol néhány szabály betartásával Ellie mindig kellően motiválható, valamint az otthoni gyakorlások gördülékennyé teszik a folyamatos haladást. 🍗✨😇 Örülünk, hogy iskolánkba ilyen lelkiismeretes, szorgalmas és céltudatos diákok járnak. Reméljük a kitartó munka eredményeként hamarosan a sikeres versenyszereplésekről számolhatunk be !🤓😍🏆 Ha kedvet kaptál, hogy kipróbáld magad valamelyik sportban, és egy remek csapathoz tartozz, ne habozz! Keress minket bátran elérhetőségeink egyikén! 📞📩🥳 www.kistokajikutyasuli.hu

Közzétette: Kistokaji Kutyasuli - Miskolc – 2020. február 9., vasárnap

Mi is az az Obedience?

Az Obedience sport egy nemzetközi, az egész világon elterjedt és magas szinten művelt kutyás sport. Előnye, hogy lehetőséget nyújt a kutyának és gazdájának, hogy összehangolt csapatként működjenek együtt. Az Obedience mentális kihívás és fizikai sport a kutyának és egy kihívást jelentő szórakoztató hobbi a gazdájának.

Az Obedience sport alapvető célja, hogy a kutya akár otthon, akár nyilvános helyeken, más kutyák jelenlétében mindig és bármilyen körülmények között úgy viselkedjen, ahogy a gazdája elvárja.

Bárki részt vehet Obedience képzéseken, vizsgákon és versenyeken, hiszen nem feltétel a törzskönyv és az akadályok, eszközök mérete is a kutya méreteihez van igazítva.