Dog Dancing

Iskolánk oktatója Pavliscsák Kinga, FCI Dog Dancing bíró is egyben!

GYEREKEKNEK is nyitott ez a sportágunk is!

A Dog-dancing egy kutyás sport, melyben a kutya együtt mozog a gazdival zenére engedelmességi feladatok és trükkök bemutatásával.

 Ez a sport nagymértékű koncentrációt és tökéletes összjátékot követel mind a kutya, mind az ember részéről. A gyakorláshoz nagy adag kitartás és türelem szükséges.


❗️Dog Dancing❗️ 🎥Hoztam nektek egy kis dog dancing videót amin a HTM1 (Heelwork to Music) kategòriàra kèszülő párosunkat láthatjátok. Kik ők és mire készülnek nálunk❓ 🐶Channel most 18 hónapos aki gazdájával Christinenel a hétvégi IV. Hatvani DaDo Dog Dancing Bajnokságra készül hogy megszerezzék az európa és világbajnoksági kvalifikációjukat. 🙏🏻 Érdekel téged is egy kis sportolás és minőségi közös idő a kutyusoddal?!🐶 Hobbi, kikapcsolódás vagy versenyzés a célod?!💁🏻‍♀️ Azt gondolod a te kutyád reménytelen eset és biztos nem tudná ezeket a feladatokat megtanulni?🧐 Gyertek el, probáljátok ki és mi megmutatjuk hogy minden csak egy kis gyakorláson múlik😉 Keress minket bizalommal❗️ Pavliscsák Kinga 📲20/2303307 Kistokajikutyasuli@gmail.com✍🏻

Közzétette: Kistokaji Kutyasuli - Miskolc – 2019. május 21., kedd