Napközi


KÜLÖN

Kistestű és Kölyök Napközi 

Minden HÉTFŐ és SZERDA!

Érkezés: 7:30 - 10:00

Távozás: 16:00 - 17:30

 Közepes és Nagytestű Napközi

Minden KEDD és CSÜTÖRTÖK!

Érkezés: 7:30 - 10:00

Távozás: 16:00 - 17:30

Kérjük az időpontokat tartsátok be hiszen iskolánk nagyon szoros beosztással dolgozik!

Napközis szolgáltatásunk igénybevételéhez érvényes kennel-köhögés elleni védelemre van szükség!

Új kutyus érkezése esetén mindig jelentkezz be előzetesen, hiszen kedvenced be kell szoktatnunk a többiek közé !

Ha megérkeztél hozzánk, kérjük a kapun kívül várakozz oktatónk megérkezéséig! 

Kapun bejönni TILOS és balesetveszélyes!

Felszereltség:

 • - nagy kifutó ( kb. 1800 nm )

 • - kis kifutó ( kb. 200 nm )

 • - műfűves fedett rész ( kb. 100 nm )

 • - kutya játszótér ( kb. 100 nm )

 • - tágas benti kennelek ( klimatizált helyiség, kutyabiztos kialakítás )

 • - benti gumipadlós tükrös terem a képzésekhez ( kb. 80 nm )


Miről is szól és miért hasznos a napközi?

 • Ha unatkozik otthon kedvenced, rág, rombol és átrendezi a kertet akkor ezt a programot neki találták ki!
 • A napközi alkalmával közösen játszhatnak a kutyák folyamatos felügyet mellett családias környezetben.
 • Közös bandázás, különböző játékok, akadályok , nyáron pedig kutyamedencék, hűtőmatracok és párakapu gondoskodik az egésznapos szórakozásról!
 • Esős idő esetén fedett, műfüves rész várja kedvenceiteket!

 Kérésére a nap végén meg is fürdetjük kedvencedet, így nem csak fáradtan hanem illatosan is kapod vissza kutyusod!  

Kérjük  jelezd beadáskor ha fürdetést is kérsz! Kozmetikát igénylő fajtákat nem áll módunkban vállalni! Extra szolgáltatásként pedig már körömvágást is kérhetsz!

Napközi házirendje:

 • Kombinált és Veszettség elleni védőoltás kötelező hogy meglegyen az első alkalom előtt minimum 10 nappal illetve kérünk + Kennel köhögés elleni védelmet is, hiszen a legnagyobb biztonságba szeretnénk tudni a hozzánk járó kutyusokat! 
 • Parazitáktól és fertőző betegségektől való mentesség, rendszeres féreg hajtás illetve mindenképp használjatok szúnyog, kullancs és bolha elleni készítményeket! Ha azt látod hogy kutyusod nem érzi jól magát, esetleg megy a hasa, kérjük ne hozd aznap napközibe! Ha a hasmenés oka ismert ( pl.: kapott, esetleg ellopott otthon valami olyan ételt ami ezt okozhatja ) akkor elhozhatod csak jelezd beadásnál, így mi sem aggódunk ha kedvencednek lazább a széklete!
 • Biztonságos nyakörvet és pórázt mindenképp hozz magaddal! Ne tudjon leesni, ne tudja kihuzni a fejét kedvenced, kiadás vagy átvétel esetén véletlenül se tudjon baj történni és elszabadulni kedvenced! Nyakörve kérjük hogy ne tegyetek sem bilétát sem semmi egyéb kütyüt, hiszen játék közbe leeshet, megrongálódhat, legrosszabb esetben pedig egy másik kutyus akár le is nyelheti és problémát okozhat!
 • Ha reggelizett kutyusod mindenképp jelezd a beadáskor így pihentetni tudjuk! Ha teli hassal kezd el játszani kedvenced, majd iszik rá egy jó adag vizet, az nagyon veszélyes tud lenni! Jobb esetben elől távozik kutyusodból, legrosszabb esetben sajnos gyomorcsavarodást is okozhat!

 • Törekszünk a maximális biztonságra de kisebb sérülések így is előfordulhatnak! Pl.: játék közben rosszul esik, félre lép ami okozhat ficamot, húzódást, vagy egy kisebb összezörrenés/nézeteltérés esetén előfordulhat egy-egy karcolás/lyuk a kedvenceden, hiszen nekik is lehet rossz napjuk, lehetnek fáradtabbak és jelezhetik ezt egymás felé, amiből egy óvatlan mozdulatban lehet apróbb sérülés!

 • Ha kedvenced rendelkezik valamilyen allergiával azt mindenképp jelezd, hiszen a napi képek készülésének alkalmával mindig kapnak 1-2 finom falatot! 

 • Ha kutyusod bármilyen agressziót mutat a többi kutya felé akkor vagy külön tesszük a számára szimpatikus kutyákkal vagy szájkosárhoz szoktatjuk és alkalmazzuk azt amíg megfelelően szocializáltá nem válik. Ha egy kutyus csak bizonyos kutyákkal nem jön ki, akkor külön kifutóba kerül számára szimpatikus társaival, ha viszont alapvetően kommunikálni nem tud helyesen társaival, akkor szájkosarat és hosszúpórázt helyezünk kedvencedre egészen addig amíg kiegyensúlyozottan és felszabadultan nem érzi magát nálunk, és találja meg a számára szimpatikus játszótársakat!

  A legfontosabb számunkra a biztonság de balesetek így is előfordulhatnak így mindenki ezt szem előtt tartva hozza hozzánk kedvencét!


Első alkalom előtt előzetes bejelentkezésre van szükség, minden további alkalommal, ha kedvenced már járt nálunk és nem volt vele kezelhetetlen probléma, már nem kell előre bejelentkezned, hanem amelyik napon szeretnéd be tudod adni a megszokott módon! Reggel amikor megérkeztél jelezd felénk telefonon, mi pedig megyünk és átvesszük kedvenced!


Kutyák beadásának és kiadásának szabályai: 

Ha valamiért picit korábban kell érkezned kedvencedért ( max. 30 perc ) kérjük jelezd a beadáskor, illetve ha reggel később érkezel mint 10:00 kérjük azt is jelezd felénk! Ebben a két esetben ( későbbi beadás és korábbi hazavitel ) maximum fél óra amit meg tudunk oldani!

Napközink 7:30-kor nyit, ezen időpont előtt nem valószínű hogy be tudjuk venni kedvenced! 17:30-kor pedig zárunk!

 Napközis oktatónk eddig tartózkodik iskolánkon, iskolavezetőnk pedig bár itt tartózkodik folyamatosan, egyéni órákat tart, így ha délután nem érkeztek meg időben 17:30 - 18:00 között plusz 1.500 Ft késési díjat számolunk fel.  

18:00 utáni érkezés esetén pedig előfordulhat hogy csak sokkal később 19:00 körül tudjuk kiadni kedvenced, vagy már csak a következő napon, amiért  szintén plusz 3.000 Ft késési díjat számolunk fel!Amennyiben bérletes formában szeretnéd napközibe hordani kedvenced, minden esetben nálad kell legyen vagy a nap elején vagy pedig a nap végén! Amennyiben otthon felejtetted a bérletet, alkalmi árunkat kell a nap végén fizetned! 

Bérlet elhagyása esetén nem áll módunkban pótolni azt! 

Lejárt bérletet nem tudunk elfogadni!Miért kell a kapun kívül várakozni?

Napközis pályáink minimum dupla zsilipes rendszerrel vannak körbezárva, viszont igy is előfordulhat hogy valamelyik kutyus a ki és beengedésnél kifut a lábunk mellett, vagy a nyakörv nincs megfelelően ráadva és kihúzza a fejét. Ebben az esetben balesetveszélyes lehet ha az utca kapunk figyelmetlenség kapcsán nyitva marad, vagy ha valamelyik gazdink éppen jönne be és mellette futna ki egy kutyusunk. Illetve problémás kutyusaink is sokszor az első részre vannak kiengedve ami nem csak a gazdikra de akár a kutyusaikra is veszélyt jelenthet. 

Igy minden esetben a kapun kívül várakozzatok oktatónk megérkezéséig, hiszen ő tudja biztonsággal kinyitni a kaput és az ő felelőssége hogy az biztosan vissza is legyen az zárva! 

Első alkalommal korai érkezés esetén be tudtok jönni hozzánk, meg tudjátok nézni hol tölti az idejét kedvencetek, viszont a többi alkalommal már ezt nem tudjuk biztosítani. Egyrészt reggel folyamatosan érkeznek hozzánk a kutyusok, a gazdik pedig sietnek a munkába, így nem tudunk még pluszban mindenkit ki és be engedni. Másrészt vannak olyan kutyusaink akik félnek az idegenektől, nagyon sokan ugatják is ha idegen tartózkodik nálunk. Az ilyen kerítés melletti tolongásból pedig kisebb verekedés is ki tud alakulni, kutyusaink iskolánk oktatóit ismerik és szeretik ezért amikor ők közlekednek az egyáltalán nem zavarja meg a napjukat. Idegenek esetén ez egy nagy stressz faktor számukra, főleg a félősebb egyedek esetében. Így sem biztonsági szempontból sem pedig a kutyák nyugalmának megzavarása miatt nem szoktunk gazdikat ki és be engedni sem napközis időben sem pedig kiadás és bevételkor. 

Ez az egyik legszigorúbban vett szabályunk! A kapun való kéretlen bejövetel kitiltást vonhat maga után!


Napirend

7:30 - 10:00 kutyák bevétele: telefonhívással tudod jelezni ha megérkeztél hozzánk, nem vesszük fel csak kinyomjuk a hívást és oktatónk máris indul átvenni kedvenced. Ha 5 percen belül nem érkezik oktatónk, kérjük hívj minket újra! Ezen idő alatt a már megérkezett de reggelizett kutyusaink benti helyiségben pihennek, illetve szökős és problémás kutyusaink is a benti kenneljeinkben várakoznak, ezzel elkerülve az esetleges baleseteket! 

10:00 - 15:30 Játék idő:  napközis kutyusaink az egész napot kint töltik folyamatos felügyelet mellett, ha csak a gazdi nem kér tőlünk mást, pl.: betegségből felépült kutya akinek napközben pihenésre lehet szüksége, kistestű és vagy idősebb kutyus aki fázhat és könnyebben elfáradhat, nyáron nagy meleg esetén rövid orrú fajták klimatizált helyiségben pihentetése stb. 

Kutyusaink van hogy 3-4 kifutóra is szét vannak osztva az alapján hogy melyik kutyusunk kit kedvel, kivel szeret játszani. Illetve a problémás kutyusaink esetén fontos ez elsősorban, hiszen vannak dominánsabb egyedek akik kifejezetten nem jönnek ki egymással. Ezt nem is várjuk el tőlük! Külön választjuk őket, hiszen nekik se jó élmény az ha egész nap feszültek és nem tudnak önfeledten játszani. Biztosítjuk hogy kedvenced olyan kutyusokkal legyen egy társaságban akikkel jól érzi magát, és felszabadultan tud rohangálni.

16:00 - 17:30 kutyák kiadása: telefonhívással tudod jelezni ha megérkeztél a kutyusodért, csak úgy mint reggel, kinyomjuk a telefon és ha nem érkezik meg oktatónk 5 percen belül, hívj minket újra! 

Esős idő esetén a nap végén igyekszünk kutyusainkat száraz helyre tenni az utolsó 1 órában, így szárazabb bundával tudjuk kiadni kedvenceiteket. Ilyenkor vagy a műfüves részünkre engedjük fel, vagy a benti kennelekbe helyezzük el őket  az érkezésetekig. 

Kérés esetén természetesen meg is fürdetjük kedvenced, így egy tiszta és fáradt kutyát kapsz vissza a nap végén! Most már extraként köröm vágást is tudtok kérni tőlünk!

Kérjük a bevételi és kiadási időpontokat tartsátok be, hiszen mint ahogy látjátok is a két időpont között oktatónk folyamatosan a kutyákkal van és felügyeli őket, ilyenkor már minden kutyánk kint tartózkodik, így egy percre se tudjuk őket felügyelet nélkül hagyni!

Ha valamiért picit korábban kell érkezned kedvencedért ( max. 30 perc ) kérjük jelezd a beadáskor, illetve ha reggel később érkezel mint 10:00 kérjük azt is jelezd felénk! Ebben a két esetben ( későbbi beadás és hamarabbi hazavitel ) maximum fél óra amit meg tudunk oldani! 

Napközink 7:30-kor nyit, ezen időpont előtt nem valószínű hogy be tudjuk venni kedvenced! 

17:30-kor pedig zárunk, napközis oktatónk eddig tartózkodik iskolánkon, iskolavezetőnk pedig bár itt tartózkodik folyamatosan egyéni órákat tart, így ha délután nem érkeztek meg időben 17:30 - 18:00 között plusz 1.500 Ft késéi díjat számolunk fel. 

18:00 utáni érkezés esetén pedig előfordulhat hogy csak sokkal később 19:00 körül tudjuk kiadni kedvenced, vagy már csak a következő napon, ezekben az esetekben  plusz 3.000 Ft késési díjat számolunk fel!