Pavliscsák Kinga - Nyári dog dancing videós verseny Bírója

2021.06.02

Pavliscsák Kinga - Dog Dancing Bíró

 Újabb megtiszteltetés érte iskolánk vezetőjét, Pavliscsák Kingát, hiszen az AAPKK által szervezett Nyári Videós Dog Dancing verseny egyik bírója lesz. 

Nagy megtiszteltetés ez, hiszen Kinga nem dog dancing versenyző, de nagyon kedveli ezt a sportot oktatni, hiszen az IGP sportból hozott pontosságot így kreatív formába tudja ölteni.

 A tavalyi évben elkezdte a Dog Dancing bírói tanfolyamát, így köszöni ezt a lehetőséget Christine Elisabeth Berczes-nek és az AAPKK - Hungary - nak.

 Gratulálunk neki!


Pavliscsák Kinga: 

OKJ-s kutyakiképző, Kistokaji kutyasuli - Miskolc alapítója és iskolavezetője, Target Obedience Team tulajdonosa, Obedience és Rally Obedience segédbíró - 

"2006-ban kaptam első kutyusomat amivel kutyaiskolába járhattam, azóta folyamatosan vizsgáztatok saját illetve képzésre hozzám kerülő kutyákat tenyészszemle, BH illetve az IGP különböző szintjeire. Jelenleg a kutyaiskolám működtetése mellet, készítek fel BH-ra, IGP-re ,Obediencere és Dog dancingre kutya-gazdi párosokat. Iskolámban nagy hangsúlyt fektetek a kutyás sportok népszerűsítésére illetve a fiatal generáció tanítására. A gyerekek kutyás táborba, Junior Handler képzésre , Dog dancing, Obedience és Agility edzésekre járhatnak hozzánk. A Tavalyi évben 4 felnőtt és 7 gyerek gazdink szerezte meg a Dog Dancing Club Star címet. Sajnos élőben még nem sok lehetőségük volt versenyezni hiszen iskolám 2019-ben alakult, de 1-1 videós és élő versenyen sikerült már a dobogó legfelső fokára is felállni a tanulóimnak. Minden sportnak más és más a szépsége, a Dog dancingben kifejezetten szeretem hogy az IGP-ből és az Obedienceből hozott pontosságot és feszességet kreatív formába tudom becsomagolni és átadni a tanulóimnak. A fejlődésem érdekében 2020-ban elkezdtem a Dog Dancing bírói tanfolyamot bízva abban hogy még többet, és jobban tudom segíteni a tanulóimat a felkészülésben. Ezúton szeretném megköszönni a felkérést és a bizalmat Christinenek, hogy bíróként részt vehetek a megrendezésre kerülő Nyári Dog Dancing Videós Versenyen!"