Obedience vizsga - 2021 December 18

2021.12.20

Újabb Obedience vizsgán mutatták meg magukat tanulóink! 

Mindent vagy semmit alapon Adrienn és Lili beneveztek az év utolsó vizsgájára, bár alapvetően az elveinkkel szembemegy hogy ilyen rövid idő alatt ennyi megmérettetésen vegyenek részt tanulóink! 

Viszont az a különleges helyzet állt fent hogy a jövő évi szabályzat módosítás előtt még szerettünk volna ha sikerül "kitűnő"-t csinálni a jelenlegi szabályzattal!

Bár Lilinek és Ellienek ez nem sikerült, mert "nagyon jó" minősítést kaptak, ami még így is egy rendkívül magas teljesítmény obedience 1-es szinten. Ellie mentségére szóljon hogy párhuzamosan készültünk dog dancing videósversenyre és az obed vizsgára. Egyik december 18 a másik határideje pedig december 19. Azt hiszem ez minden kutyát próbára tett volna, ráadásul igazából az egész évben sem volt túl sok lehetősége pihenni.

Adrinak és Nelsonnak viszont sikerült Obedience 2-es szinten "kitűnő" minősítést szereznie ami azt jelenti hogy jövőre már ennek a sportnak a legmagasabb szintjén indulhatnak. Külön büszkeség számomra hogy az obedience sportban az első általam felkészített kutyus aki eléri ezt a szintet. ( Országos szinten sincsenek túl sokan, főleg nem keverék kutyusokkal) Köszönöm Adri és Nelson!

Gratulálunk mind a kettőjüknek, hiszen nem csak az eredményeik miatt hanem a rengeteg alázatos munkájukért is büszkék lehetünk rájuk!