Kistokaji DogHotel 

Ahol a kutyák nyaralnak!

Az év minden napján szeretettel várjuk a kutyusokat!



Egy sima panziós szolgáltatásnál mi többet adunk, hiszen kutyusod az itt tartózkodása alatt folyamatos kiképzői kontroll alatt van, szocializálódik és fejlődik.

Számos extra program közül is tudsz választani kedvencednek! 



Kistokaji DogHotel

DogHotelünk folyamatosan fejlődik annak érdekében hogy kedvenceiteknek minél magasabb szinvonalú ellátást tudjuk biztosítani. 


Felszereltség:

 • - nagy kifutó ( kb. 1800 nm )

 • - kis kifutó ( kb. 200 nm ) 

 • - műfűves fedett rész ( kb. 100 nm )

 • - kutya játszótér ( kb. 100 nm )

 • - tágas benti kennelek ( klimatizált helyiség, kutyabiztos kialakítás )

 • - benti gumipadlós tükrös terem a képzésekhez ( kb. 80 nm )


Kutyusainkat a nap folyamán igyekszünk minél jobban átmozgatni, és kielégíteni az igényeiket. Problémás illetve a társaságot kevésbé kedvelő kutyusokat minden esetben külön kifutóban mozgatjuk. A nap nagy részét kint töltik kutyusaink folyamatos felügyelet mellett. Esős idő esetén műfüves fedett részen tudnak bandázni a hozzánk érkező vendégek, nyáron pedig párakapuk, medencék és szökőkutak biztosítják hogy kedvenceitek jól érezzék magukat nálunk. 

Estére kutyusaink minden esetben benti tágas kennelekben pihennek. Mindenkinek a gazdi által hozott ágy és játék biztosítja az otthon érzetet. Egy kennelben minden esetben 1 kutyust helyezünk el, kivéve ha az egy helyről érkező kutyák esetén a gazda külön kérése hogy együtt aludjanak. DogHotelünk számára a kutyusok biztonsága az első, ezért döntöttünk a külön kenneles tartás mellett, hiszen így biztosak lehetünk benne hogy kedvenceitek biztonságban vannak az éjszaka folyamán is. Panziós helyiségeink klimatizáltak, igy nyáron hűvösben télen pedig melegben tudnak pihenni négylábú vendégeink. 

Etetés után minden esetben minimum 2 órás pihenési időt biztosítunk, elkerülve ezzel az esetleges baleseteket ( pl.: gyomorcsavarodás, elfogyasztott táp visszahányása játék közben stb.)

DogHotelünk csapata kutyás szakemberekből áll, ezért mi szívesen látjuk az ivaros és a problémás kutyusokat is, sőt a tüzelő szukák elhelyezése sem jelent számunkra problémát. Viszont kérjünk hogy minden esetben jelezzétek előre felénk ha kedvencetek pl.: rombol, szeparál, nem jön ki más kutyákkal, szökik, tüzel stb. Ezáltal mi is fel tudunk készülni a kutyus megfelelő elhelyezésére. Amennyiben ezt nem jelzitek előre és a kutya átvétele után derül ki, a szolgáltatást megtagadhatjuk illetve plusz költséget számolhatunk fel.


Extra szolgáltatások:

 • alap engedelmes képzés
 • laza pórázos séta gyakorlása
 • behívhatóság alapozása
 • fürdetés
 • köröm vágás
 • kutyauszoda és fizioterápia


Általános Napi menetrendünk
Általános Napi menetrendünk

Napirendünk általános tájékoztató jellegű, ez változhat amennyiben az időjárás vagy a kutya egyéni igényei mást kívánnak. ( pl.: problémás kutya, szélsőséges időjárási körülmények, tűzelő szuka stb. )




Kérjük mielőtt beadod hozzánk kedvenced az etetés mindenképp maradjon ki!  A felfokozott állapot, izgatottság egy teli hassal  akár egészségügyi problémát is okozhat kedvencednek!


Pavliscsák Kinga 

+36 20 230 3307


DogHotel Házirend

Kedves Gazdik!
Kérünk titeket pár alapszabályunk betartására.

1. Időpontfoglalás: Minden esetben előzetes bejelentkezésre van szükség! Csak telefonos egyeztetés után áll módunkban fogadni Titeket!

2. Nem vagyunk 0-24 nyitva! Panziós és napközis kutyusaink mellett képzések is folyamatosan folynak nálunk. Napközis oktatónk a nap közepén nem tudja felügyelet nélkül hagyni az éppen játszó kutyusokat igy sem ő sem pedig másik okatónknak nem áll módjában a nap közepén fogadni a gazdikat. Illetve néha nekünk is el kell menni bevásárolni és ügyeket intézni, általában ez a kutyusok pihenőidejében történik így kérjük ezt tartsátok tiszteletben.

3. Minden új kutyus esetében próbanapot kérünk annak érdekében hogy megismerkedjünk kedvenceddel és ő is velünk. Amennyiben hirtelen van szükséged a szolgáltatásunkra és a próbanap már nem megoldható, problémás kutya áron tudjuk csak fogadni a kutyusod.

4. Átvétel és kiadás: Minden esetben az ELŐZŐ NAPON tudsz időpontot egyeztetni, amennyiben ez elmarad és időpont egyeztetés nélkül érkezel hozzánk, nem áll módunkban sem bevenni sem pedig kiadni kedvenced.

5. Telefonon vagyunk elsősorban elérhetőek az alábbi időintervallumban: 8:00 - 18:00 kérjük tartsátok tiszteletben ezt az időszakot! Legjobb elérhetőség: 11:00 - 15:00 között, előtte és utánna általában egyéni foglalkozásokat tartunk, illetve a kutyusokat adjuk ki és vesszük át, így előfordulhat hogy a reggeli és délutáni órákban nem vagyunk telefonközelben.

6. Soha ne gyere be oktató jelenléte nélkül a kapun! Tartózkodhat kint agresszív kutya aki veszélyes lehet rád és a saját kutyádra nézve is, illetve ki is szökhet az éppen kint tartózkodó kutya! Ezen szabály megszegése kitiltást és a szolgáltatás megtagadását vonhatja maga után!

7. Amennyien megérkeztél hozzánk telefonon tudsz elérni minket! Kapun kívül várakozz oktatónk érkezéséig!


Kérjük ezeket az alapszabályokat tartsátok tiszteletben!

Mit kérünk kedvenced elszállásolásához?

Az alábbi oltásokkal/védelemmel kell rendelkeznie: 
 • érvényes veszettség elleni vakcina 

 • érvényes kombinált oltás 

 • érvényes kennel köhögés elleni vakcina

 • szúnyog, kullancs és bolha elleni védelem  ( Negatív szívféreg teszt amennyiben nincs folyamatos kezelés alatt kedvenced! ) 

 • fertőző betegségektől való mentesség


Az alábbiak legyenek nálad amikor leadod kedvenced:

Csak az OLTÁSI KÖNYV / ÚTLEVÉL átadása esetén tudjuk fogadni kedvenced ! Amennyiben ez nincs nálad, megtagadhatjuk a kutya átvételét!

 • élelme napi adagokra kiporciózva vagy mérőpohár mellékelve a kajához 

 • írott etetési útmutató a csomagjában elhelyezve ( gyógyszer esetén annak pontos adagolása leírva )

 • póráz és egy biztonságos nyakörv ( kérjük a bilétákat és egyéb apró nyakörve helyezhető dolgokat a kutyus átadása előtt szedjétek le, a közös játék közben veszélyes lehet a ti és a többi kutyusra nézve is. ) 

 • fekhely és játék amennyiben kedvenced nem rombol és teszi tönkre őket ittléte alatt ( fontos hogy olyan tárgyakat hozz el amit nem sajnálsz ha koszos lesz esetleg rongálódik ) 

  Kutyatálat minden esetben mi biztosítunk kedvencednek!


Áraink már a 2024-es évre vonatkoznak, idén még a régi árakon tudjátok beadni hozzánk kedvenceiteket!

Áraink

Panziónk napi árai minden megkezdett NAPTÁRI napra vonatkoznak!

Első kutya

a kutyakajáról minden esetben a gazdi gondoskodik

5000 Ft / nap

Második kutya

a kutyakajáról minden esetben a gazdi gondoskodik

4500 Ft / nap

Harmadik kutya

a kutyakajáról minden esetben a gazdi gondoskodik

4000 Ft / nap

14 napnál hosszabb tartózkodás (minimum 15 nap)

a kutyakajáról minden esetben a gazdi gondoskodik 

4500 Ft / nap / kutya 

2 kutya - 14 napnál hosszabb tartózkodás (min 15 nap)

a kutyakajáról minden esetben a gazdi gondoskodik

4000 Ft / nap /kutya

Problémás kutya esetén ( egyedi megítélés )

Pl.: agresszív, félős, gyógyszerezésre szoruló kutya stb.

6 000 Ft / nap 

vagy egyedi ár 

Tüzelő szuka

Kérjük minden esetben jelezd előre felénk!

6 000 Ft / nap

Nyers etetés / vitamin

ha kedvenced extra ellátásra szorul

+ 500 Ft / nap / kutya

Extra szolgáltatások

vegye fel velünk a kapcsolatot

                                      egyedi ár

Fürdetés

Csak fürdetés és szárítás - kozmetikázás nem áll módunkban 

6000 Ft / kutya

KutyaUszi

30 perc úszás + szárítás

6000 Ft / alkalom

Köröm vágás


2500 Ft / kutya